COMO HO FEM

Més informació

L’estimulació temprana és clau per nombrosos aspectes del desenvolupament dels infants. Als Angelots, fem servir un projecte propi, en constant actualització, basat en activitats d’art per treballar l’educació emocional.
De manera individual i adaptant-nos al desenvolupament de cada nen/a, fomentem tècniques d’aprenentatge, habilitats socials, desenvolupament del llenguatge, capacitats psicomotrius i la creativitat individual.

És un aprenentatge dinàmic basat en activitats o tallers en les seves diverses formes: de falda, d'experimentació amb materials diversos, de representació, en atencions i activitats individuals i col.lectives que ajuden a l'infant a descobrir els diferents llenguatges com a eina d'aprenentatge i comunicació (el llenguatge oral, el corporal, el matemàtic, el plàstic i el musical).

RACONS


Figuras

Racons

En els racons es fomenta l’autonomia de l’alumne i el treball entre iguals, a partir d’una proposta oberta plantejada pel docent.

Els infants aprenen a organitzar-se, permet realitzar treballs més creatius i motivadors perquè l’aprenentatge s’adapta al grau maduratiu de cada alumne.

PROJECTES


Educación emocional

Educació emocional

EDUCACIÓ EMOCIONAL, Treballar les emocions a través de l’art.

Són propostes globals i socialitzadores de treballar les activitats d’ensenyament i aprenentatge, des de l’àmbit col·lectiu.

Petits heoris

Petits herois

Amb activitats vivencialS i d’experimentació, tenim una primera pressa de contacte amb els herois/heroines de tots els temps.

Presentant d’activitats de manipulació, experimentació i el joc, relacionades amb personatges tan coneguts com Marco Polo, Antoni Gaudí o Jane Goodall aconseguim que els infants s’emocionin, juguin, visquin experiències i expressin les seves emocions.

Gran artistas

Grans artistas

L’objectiu és utilizar l’Art como a eina vehicular per contribuir al desenvolupament integral de l’infant.

Treballant totes les disciplines artístiques: pintura, música, literatura, teatre….. seguim a l’infant en l’expressió d’emocions i l’ajudem a compartir lliurement què pensa i com se sent.

OTRAS ACTIVIDADES


Musica

Música

La música clásica entesa de manera global en totes les seves dimensions: des de la descoberta dels instruments fins a la visualització d’una peça d’opera infantil.

Teatre

Teatre

per millorar l’expressió corporal, contribuint en la pèrdua de la vergonya i proporcionant-los molta diversió, treballant la coordinació de moviments i el lleguatge corporal.

Experimentacio

Experimentació

els infants necessiten experimentar, comprendre el que estan aprenent, entendre el perquè de les coses i la seva funcionalitat. Això només ho poden fer descobrint, provant, manipulant i experimentan.

Angles

Anglés

introduim l’angés de manera lúdica i natural, amb cançons, teatre, expressions quotidianes i activitats de manipulació.

Piscina

Piscina

Primera pressa de contacte amb el medi acuàtic. Jugar i passar-ho bomba aprenent a controlar el nostre cos dins de l’aigua.

Contacta amb nosaltres

Crida'ns i sol·licita més informació

CONTACTE